Min tilgang til bryllupsfotografering er en blanding af portrætfoto og reportagefotografering. Det vil sige, at jeg forsøger ikke blot at tage de gode portrætbilleder af bruden og brudgommen, men jeg også forsøger at indfange følelserne og stemningerne både hos brudeparret og hos gæsterne.
    Billederne skal fortælle historien om dagen. Det betyder, at jeg udover at tage de tradiotionelle bryllupsbilleder, også fotograferer de små historier der altid sker når mennesker er forsamlet. Billeder der er med til at give ekstra glade minder om den store dag.
    Jeg er diskret og neutral i både påklædning og opførsel. Og ser det som væsentligt, at brudeparret og gæsterne bliver generet så lidt som muligt af optagelserne. Dette hindrer mig ikke i at være på pletten, når der sker noget under festen, og dermed få netop de billeder I gerne vil se fra dagen.

    Jeg mødes altid med brudeparret i god tid inden brylluppet, så vi kan aftale en køreplan for opgaven. Det er blandt andet vigtigt, at vi får afstemt tiden, der skal bruges til de enkelte etaper.
    Beregn mindst en halv time og gerne 45 minutter til selve bryllupsfotograferingen, dertil kommer eventuel kørsel. Det vil ofte være en fordel, hvis I har en ekstra person med, brudepige eller bestman, der kan hjælpe med kjole og lignende.
    Husk også at spørge præsten om fotografering er tilladt i kirken, hvis vielsen foregår der.

Jeg er selvfølgelig med på sjove ideer og anderledes optagelser, tag et kig i galleriet for at få inspiration.

Priser:

Bryllupsfotografering koster oftest fra kr. 3.500,00 til kr. 8,500,00.
Klik her for at se priser.


Flotte bryllupsmapper kan leveres i forskellige farver, klik på mapppen for at se eksempel på indhold.

til top
bryllupsmappe